Politica de livrare și returnare

Ticketele se pot cumpăra numai pe situl jegy.tedxsepsiszentgyorgy.com.

Plata se face numai prin card bancar.

Platile efectuate cu cardul se vor face prin intermediul Netopia Payments.. Dupa plasarea comenzii veti fi redirectionat către site unde veti introduce datele cardului dumneavoastra. Aceste tranzactii pot fi onorate doar de posesorii de carduri care apartin de sistemul 3DSecure. Daca doriti sa aflati informatii suplimentare legate de acest sistem, va rugam sa contactati banca emitenta a cardului.

Comanda unor produse

  1. În cadrul magazinului online, Vânzătorul pune la dispoziția Cumpărătorilor mai un tip de produse.
  2. După alegerea produsului care urmează a fi achiziționate, Cumpărătorul va trebui să aleagă numărul de produs, și să apasă butonul „Mai departe”, moment în care va apărea o nouă paginî. În cazul în care Cumpărătorul dorește să achiziționeze un produs din cadrul acestora, va trebui să aleagă produsul dorit și numărul de bucăți, apăsând butonul ”Continuă comanda”. Prin urmare, va apărea pagina dedicată inserării datelor generale ale cumpărătorului, respectiv Nume, adresă de email și număr de telefon. Totodată, tot în cadrul acestei pagini, Cumpărătorul va avea opțiunea de a bifa dacă dorește să primească notificări în privința evenimentelor, serviciilor similare sau dacă dorește factură fiscală. În dreapta paginii se vor afișa datele comenzii, respectiv produsele comandate, prețul acestora și prețul total al comenzii. Pentru a continua spre finalizarea comenzii, Cumpărătorul va trebui să accepte Termenii și condițiile, Politica de confidențialitate, Politica de retur, bifând în acest sens rubrica potrivită. În cadrul paginii, înainte de a accepta regulamentele de mai sus, Cumpărătorul va avea posibilitatea accesării și consultării acestor documente, prin click dat asupra acestora.
  3. După parcurgerea pașilor de mai sus și acceptarea regulamentului, în cazul în care produsul este conformă dorinței Cumpărătorului, acesta va apăsa butonul ”COMANDĂ”.
  4. În cazul în care comanda conține obligația de plată a unui preț sau a unor taxe, Cumpărătorul va fi direcționat către pagina de plată, pusă la dispoziție de Banca Comercială Română. În cadrul acestuia, acesta va efectua plata online a contravalorii produsului comandat.
  5. După confirmarea efectuării plății, va apărea o pagină cu numărul comenzii și cu mențiunea de a verifica adresa de email în privința instrucțiunilor adiționale.
  6. Prin înregistrarea unei Comenzi pe website, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail), prin care Vânzătorul își derulează operațiunile aferente magazinului online.
  7. Confirmarea comenzii se va realiza prin email trimis pe adresa de email al Cumpărătorului, după confirmarea efectuării plății. Acesta va conține un centralizator al comenzii, respectiv datele cumpărătorului, datele produselor comandate, prețul acestora și un link de acces prin accesarea căruia se va putea imprima biletul/tichetul/documentul de acces cumpărat.
  8. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Produselor din Comanda. Dacă modifică cantitatea de Produse din Comandă, Vânzătorul va anunța Cumpărătorul pe adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii. Dacă clientul nu este de acord cu comanda astfel modificată, acesta o poate modifica/anula, iar Vânzătorul va returna suma achitată de Cumpărător în maxim 14 de zile de la confirmarea modificării/anulării comenzii. Pentru plata cu cardul, dacă valoarea comenzii modificate este mai mare ca valoarea comenzii inițiale, Cumpărătorul va trebui să inițieze o nouă comandă.
  9. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de acceptare a Comenzii. Primirea acestuia se consideră realizată în momentul în care acest email a fost expediat de către Vânzător, excepție constituind numai situația în care emailul este returnat din motive tehnice.
  10. Facturile care confirmă achiziția produselor de către Cumpărător vor fi emise în format electronic și transmise la adresa de e-mail specificată de acesta la efectuarea comenzii.
  11. Plata produselor va putea exclusiv prin intermediul serviciului de plăți Banca Comercială Română, integrat în cadrul magazinului online.
  12. Cardurile bancare acceptate sunt VISA si/sau MASTERCARD. Plățile cu cardul efectuate pe Website sunt securizate prin folosirea protocolului Secure Socket Layer (SSL), iar plățile sunt procesate de Netopia Payments. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să introduceți datele necesare autorizării comenzii în platforma de plăți urmând instrucțiunile furnizate de această platformă. Societatea noastră nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.
  13. În cazul plății prin card bancar, imediat ce ați plasat Comanda, procesatorul de plăți va bloca valoarea comenzii pe cardul dvs. Costul produselor selectate va fi debitat din contul dumneavoastră bancar, de îndată ce comanda sau parte din comanda dumneavoastră ce doriți a fi expediată separat, este completă și gata de expediere.
  14. În cazul în care Comanda este anulată, procesatorul de plăți va debloca valoarea Comenzii în termen de maxim 14 de zile de la data anulării Comenzii, în funcție de politica băncii dvs.
  15. În cazul plăților online, Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON.

Dreptul la retragere

 1. Conform prevederilor art. 16 lit. l) din OUG nr. 34/2014, achiziționarea de servicii privind activitățile de agrement sunt exceptate de la dreptul de retragere acordat consumatorilor, în cazul în care este prevăzută o dată de executare specifică.
 2. Conform prevederilor art. 16 lit. l) din OUG nr. 34/2014, achiziționarea de servicii de cazare, pentru alt scop decât cel rezidențial, sunt exceptate de la dreptul de retragere acordat consumatorilor.
 3. Conform prevederilor art. 16 lit. a) din OUG nr. 34/2014, achiziționarea de servicii, după prestarea integrală a serviciilor, sunt exceptate de la dreptul de retragere acordat consumatorilor.
 4. Având în vedere prevederile de mai sus, Cumpărătorii nu vor avea dreptul de a solicita returnarea contravalorii: Codurilor de acces, a biletelor de acces sau a altor documente de acces achiziționate în cadrul magazinului online. Rezervărilor efectuate în cadrul unităților de alimentație publică (restaurante, baruri, cafenele, cofetării, etc.), Rezervărilor de cazare.
 5. În mod general, în conformitate cu OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât costurile directe legate de returnarea produselor și eventualele prejudicii provocate de diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora.
 6. Astfel, în cazul în care produsul achiziționat prin intermediul magazinului online nu este exceptat de la dreptul de retragere în conformitate cu prevederile OUG 34/2014, exemplificate mai sus, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere, în condițiile reglementate de actul normativ menționat mai sus și cu respectarea prezentelor prevederi.
 7. Pentru a exercita dreptul de retragere Cumpărătorul trebuie să informeze Vânzătorul folosind datele de contact ale acestuia din urmă, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă, fax sau e-mail. Totodată, Cumpărătorul are le dispoziție și un formular de retur, dând click aici.
 8. Pentru a fi acceptat returul, produsul trebuie sa fie în aceeași stare în care a fost livrat: nefolosit, fără urme de utilizare, fără lovituri sau zgârieturi, însoțit de toate accesoriile cu care a fost livrat, în ambalajul original plus un ambalaj care să asigure transportul în bune condiții, dacă este cazul.
 9. Costul returnării produselor la adresa Vânzătorului va fi suportat de către Consumator. Prestatorul nu are posibilitatea de a prelua coletul returnat prin ramburs. În cazul renunţării Consumatorul nu trebuie să plătească alte sume în afară de costul returnării produselor.
 10. În cazul în care Consumatorul renunţă la contract, Prestatorul se obligă să-i ramburseze fără întârziere, dar cel târziu în termen de 14 (patrusprezece) zile de la primirea declaraţiei de renunţare și a bunului obiect al cumpărării, contravaloarea produselor achitate de către Consumator, inclusiv costul de livrare. Prestatorul are dreptul de a reţine suma produselor până la primirea produselor returnate, sau dacă Consumatorul nu a confirmat fără îndoială că a returnat produsele: dintre cele două termene de mai sus Prestatorul va alege termenul cel mai apropiat.